Villámgyors, szuperfincsi köret hétvégére

Forrás: Bikini Boot Camp | 2015 március 6.

A sárgarépapüré nagyjából minden sült húshoz passzol, nagyon finom, és pillanatok alatt elkészül. Ráadásul tele van béta-karotinnal, rosttal és kevés benne a kalória. Adj neki egy esélyt, nem fogod megbánni!

sárgarépapüré-szuper-köret-gyors

bikinibootcamp-blog-sárgarépapüré-köret

Hozzávalók

60 dkg sárgarépa

1 evőkanál kókuszzsír (vagy olívaolaj)

ízlés szerint só, bors és egyéb fűszerek

Elkészítés

A répát -miután megpucoltad- vágd vastagabb karikákra, és kevés kókuszzsíron forgasd át! Öntsd fel annyi vízzel, amennyi épp ellepi, fűszerezd az ízlésed szerint (a rozmaring és a kakukkfű nagyon jól passzol hozzá). Főzd puhára, szűrd le, hűtsd le, majd körülbelül a kétharmadát  pépesítsd botmixxerel, a maradékot pedig törd össze villával! Ne legyen teljesen egynemű, maradjanak benne nagyobb répadarabok is. Egy pici sóval és borssal utánízesítheted – és készen is van. :)

Fogyaszthatod köretként, vagy feldíszíthetsz vele egy szelet natúr csirkemellet – fincsi!

 Még több fitt tippért és ötletért KATT IDE!