Neked is jól jön egy kis extra motiváció?

Forrás: Bikini Boot Camp | 2014 április 27.

Egy kis mentális motivációt szeretnek most neked adni. Amikor elkezdtem fitneszezni, az edzőm leültetett és megkérdezte, hogy mik a rövid-, közép- és hosszú távú terveim ebben a sportágban. Hirtelen nem is tudtam erre mit válaszolni…

Persze nagy álmaim, vágyaim nekem is voltak, de az, hogy azt hogyan lehet megvalósítani, miként juthatok el oda, mik a köztes állomások, azokról fogalmam sem volt. Így hát jött az átgondolás, majd a kisebb célok megfogalmazása, végül a nagyobb és még nagyobb álmok… Ezeket le is írtuk egy Word dokumentumba, amit aztán kinyomtattunk és egy A4-es füzet első oldalára ragasztottunk.
Lefotóztunk szemből, jobb oldalról, hátulról, baloldalról, s majd a kinyomtatott képeket is beletettük a füzetkébe. Ez adta meg a kezdő löketet ahhoz, hogy kitartó, hosszú (több éves) munkába vágjak!

Attól a naptól fogva minden este úgy feküdtem le, hogy kitaláltam magamnak egy képet, hogyan is szeretnék festeni bikiniben, és arra koncentráltam. Álmodoztam, hogy egyszer úgy fogok kinézni. Sikerült, persze nem csak az erős lefekvés előtti koncentrációbak köszönhetően, hanem a több éves munkának is, de minden kis részlet is kellett ahhoz, hogy kitartsak és megvalósítsam az álmaimat! Nekem sikerült. Kívánom neked is ugyanezt!!! Apropó! Te már összeszedted a gondolataidat, céljaidat? Ha még nem, akkor gyorsan szerezd be a Cosmo Bikini Diéta könyvét! Segítségedre lesz ebben is! :)
Nézd csak! Nekem is megvannak a terveim a nyárra, már írom is…

Címkék: