Heti motiváció

Forrás: Bikini Boot Camp | 2014 május 30.

A héten – a mai nap kivételével – eddig minden reggel lenyomtam 60perc emelkedőn sétát. Eddig sokszor volt úgy, hogy azzal a gondolattal kezdtem bele az egy órába, hogy minél előbb eltűnjön a felesleg rólam. Gondolom, ismerős az érzés amikor azt mondom, nem mindennap volt kedvem hozzá, púp volt a hátamon, nem élveztem, csak túl akartam lenni rajta, hogy meg legyen a pipa!

Az elmúlt hétvégén történt egy olyan eset, amely gyökeresen megváltoztatta az ehhez való hozzáállásomat. Sokkal fontosabb az egészségem, mint az, hogyan is nézek ki. Ne érts félre! Szeretek csinos lenni és szeretnék továbbra is az maradni, DE! egészségünk komoly értékkel bír, amelyet leginkább a bajban becsülünk meg! Szóval óriási örömmel és elfogadással kezdtem neki az edzésnek a hét első négy napján!!! Sosem volt kérdéses bennem, hogy a sport nem csak a külsőnk ráncba szedésének eszköze, hanem egészségünk megőrzésében is fontos szerepet játszik, de kellett valami, ami örökre nyomatékosítja ezt bennem! Jó kardiózást!

Hidd el nekem, tapasztalatból beszélek, a pozitív hozománya sem fog elmaradni: viszlát zsírpárna! Hát nem kellemesebb így?!?!

Címkék:

Blogleírás

www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja