Vizsganap

Forrás: Bikini Boot Camp | 2014 június 23.

Örömmel szeretném bejelenteni, hogy a tegnap sikeres vizsgát tettem aerobik sportágból is! Juppijéé! Aerobik sportedzőként már a következő héten találkozhattok is velem egy csoportos óra keretein belül.

Amúgy igazán izgalmas nap volt a tegnapi, ami nem csak a vizsga, és az azon való teljesítés miatti izgatottság miatt nevezhető annak… Reggel 8 órakor nyitották meg a vizsgáztatást és én 10 körül kerülhettem sorra. Pontosan nem tudom, ugyanis egészen addig, míg sorra nem kerültem, bújtam az anyagot, nehogy elfelejtsek valamit átnézni. Számomra fontos az ismétlés.
12 körüli biziosztásban bízva békésen dumcsizgattam sorstársaimmal. Ám 13:20 perc környékén már kevésbé nyugodtan, sőt mi több, tűkön ülve, s körmeimet rágva bekopogtattam a szobába, ahol zajlottak még a szóbelik, hogy mikor lesz az oklevél átadása, ugyanis 14:45-kor már a Hajógyári Szigeten kell lennem a fitneszes babáimmal fellépésen. S miután a reggeli készülődésben nem voltam túl sikeres, a “lányaim” produkcióinak CD-it otthon hagytam… 25km-re a helyszíntől! Úgyhogy gyorsan kellett cselekednem – írtam egy meghatalmazást, hogy más is átvehesse a bizonyítványomat, és elindultam haza, majd a Szigetre.


A fellépésén a csajszik fantasztikusak voltak. Mindannyian élvezték a színpadi produkciót, hát még a közös táncukat! Műsorszámunk után a picuri, színpad előtt érdeklődőket is bevontuk a “buliba”, s perdültünk egyet-kettőt együtt a közönség előtt! Fárasztó, de igen eredményes napon vagyok túl, de értük megérte! 🙂

Címkék:

Blogleírás

www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja