Így válassz sportmelltartót!

Forrás: Bikini Boot Camp | 2014 június 28.

Egy jó sportmelltartó kincset ér, ugyanis használatával nemcsak a sportolás közbeni fájdalom szűnhet meg, hanem a melleid megereszkedésének kockázatát is csökkentheted. Szóval sportmelltartót nem kizárólag azoknak kell használniuk, akik nagy keblekkel vannak megáldva, hanem minden nőnek sportolás közben.

Amikor elmész melltartót venni, figyelj oda arra, hogy a felpróbált darabban mindenhonnan alá legyenek támasztva a melleid! Fontos, hogy a mellek ne mozogjanak a melltartóban, emellett ne is vágjon, kényelmes viselet legyen. A légáteresztő anyagokból készültek ideálisabbak, mint a pamutból készült társaik. A pántok vastagak legyenek, hogy a vállaidra eső terhelés nagyon felületen oszoljon szét. Az pedig, hogy a pántok hagyományosan vagy keresztben futnak a hátadon, a saját ízléseden múlik. :)

Egy jó sportmelltartó kb. 70%-kal csökkenti a mellek sport közbeni mozgását, míg a hagyományos fehérneműk csak kb. 30%-kal. Ha nem szeretnél hát, mell vagy derékfájással küszködni és meg akarod őrizni a cicid feszességét és formásságát, szánj rá időt és anyagiakat, és válassz valóban sportoláshoz alkalmas, rád illő melltartót!

Címkék: