Tanítványaim első versenye

Forrás: Bikini Boot Camp | 2014 augusztus 18.

Péntek hajnalban a horvátországi Porecbe indultunk csapatunkkal: fiúk, lányok versenyformában. Több hónapon át tartó diéta és kemény edzésmunka után ugyanis végre eljött a megmérettetés pillanata.

Le a kalappal a versenyzők előtt, hiszen nyugodtan, hiszti nélkül viselték az időjárás tréfáját – ami az itthoni vad viharokhoz hasonlóan a horvát tengerparton is megtréfált minket. Szombaton a tengerparton lett volna a verseny egy, a strandon megépített színpadon, de az aznapra várt nyári hőség és szárazság helyett a szakadó eső, villámlás, mennydörgés és a hideg levegő voltak azok, amelyekkel a versenyzőknek és a szervezőknek is meg kellett küzdeniük.

De mivel az eső tényleg úgy ömlött, mintha dézsából öntötték volna, a szervezők végül jobbnak látták, ha a verseny inkább Porec belvárosában kerül megrendezésre. Az eseményt így azon a szórakozóhelyen tartották meg, ahová a késő esti ünneplés volt betervezve. A versenyzők így kissé fagyos hangulatban, de tulajdonképpen örülve annak, hogy maga az esemény végül nem maradt el, léptek este a közönség elé.

A tanítványaimnak pedig ezúton is gratulálok! Életük első fitneszversenyén ugyanis gyönyörűen helytálltak, sőt nagyon szép eredményeket is sikerült bezsebelniük, és megmutatták, hogy milyen szépek, formásak a magyar lányok, plusz mennyire jóképűek és sportosak srácaink is! Köszönöm a munkátokat, kitartásotokat és a felhőtlen jókedveteket! Csak így tovább!

A verseny után persze egy kis közös csapatépítés következett, így vasárnap mindenki napozhatott egyet a (már) ragyogó időben! És persze mi mást olvasgattunk volna, mint a legújabb Cosmót! 🙂

 

Címkék:

Blogleírás

www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja