3 app a szuper edzésért

Forrás: Bikini Boot Camp | 2014 augusztus 27.

Ugye te is imádod azt az érzést, mikor rájössz, hogy az okostelóddal tényleg szuper dolgokra vagy képes? Akár még arra is, hogy csomó hasznos infót megtudj az edzésedről, vagy épp figyelmeztesd magadat, hogy mozognod kellene!

Endomondo

Ez az ingyenesen letölthető appal nem csak a futásodat, de rengeteg más edzést is figyelemmel követhetsz, például ha evezel, biciklizel vagy gimnasztikázol! Az okos kis alkalmazás ráadásul a súlyod, korod és az edzés ideje alapján nem csak azt mutatja meg, hány kalóriát égettél él, de GPS-szel is követi a mozgásodat, így egy hegymenetre való sétáról is sokkal pontosabb képet kaphatsz! Ráadásul a csajokkal be is jelölhetitek egymást az Endomondón keresztül, így látjátok, mennyit edzettetek, és épp ki volt az ügyesebb az adott héten!

7 Minute Workout

Nehezen veszed rá magadat az edzésre? Akkor legalább annyit fogadj meg, hogy napi 7 percet lenyomsz belőle! Ez az app ráadásul tuti segít benne, mert külön emlékeztetővel jelez, hogy eljött a mozgás ideje, plusz azt is megmutatja, hogy milyen gyakorlatokat kell végrehajtanod. Elfogadod a kihívást?

Instant Heart Rate

Ugye tudod, hogy ha a zsírégetés a célod, akkor a megfelelő pulzusszám kulcsfontosságú (hogy megtudd, nálad mi ez az érték, katt IDE)? Szóval éppen ezért érdemes közben folyamatosan mérni ezt az értéket, hogy pontosan tudd, elérted-e a kívánt tartományt! Az Instant Heart Rate pedig pontosan erre jó – nincs is más dolgod, mint az ujjadat a telód vakujához tartani, és elindítani a mérést.

Címkék:

Blogleírás

www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja