Mit csinálsz vasárnap?

Forrás: Bikini Boot Camp | 2014 szeptember 20.

A tavasz és az ősz a testépítő és fitness versenyek időszaka. Ezekben a szezonokban szinte minden hétvégén 1 vagy akár 2 napot is sportcsarnokban, művelődési házakban, vagy színházakban töltünk. Így lesz ez most vasárnap is!

Szeptember 21-én rendezik meg ugyanis a FitBalance-ot, ami természetesen kötelező program minden olyan sportrajongó számára, akinek fontos az egészséges életmód, és a küzdelem a mozgásszegény életmód ellen!

Ha kilátogatsz a helyszínre, számos sportprogramon vehetsz részt a nap folyamán. A nagyszínpadon folyamatosan aerobik órát tartanak, beszállhatsz egy crossfit edzésre, kipróbálhatsz küzdősportokat is, vagy megismerkedhetsz új mozgásformákkal, eszközökkel és termékekkel is! Eközben pedig fincsi és egészséges falatokkal is készülnek neked a szervezők, sőt, még divatos és praktikus kiegészítőket, ruhadarabokat is beszerezhetsz magadnak! Én is kint leszek!

Méghozzá levezetőbíróként, hiszen a Magyar Testépítő és Fitnesz Szövetség nemzetközi kupájára érkező felkészült versenyzők is megmérettetnek egymással a színpadon. Ígéretesen hangzik igaz? Ott találkozunk!

Címkék: