Eddz velem!

Forrás: Bikini Boot Camp | 2014 szeptember 25.

Képzeld, tegnap délelőtt együtt forgattam a Viva TV-vel, úgyhogy nemsokára egy igencsak közkedvelt műsorban találkozhatsz majd velem!

A téma természetesen a szépség és a sport volt, amiről nagyon szívesen beszéltem. Hiszen tudod, hogy régóta tanítok fitneszt, és vállalok személyi edzéseket is, melynek során a testépítésre- és testszépítésre helyezem a hangsúlyt, nemrég pedig aerobic oktató is lettem!

Úgyhogy ezt kihasználva a forgatáson – aminek egy 20. kerületi gimnázium adott helyszínt – is tartottam egy 30 perces aerob átmozgató edzést. Az ilyen, alakformáló órákon egyébként nagy ismétlésszámokban végezzük a feladatokat és testünk legfontosabb izomcsoportjait dolgoztatjuk meg, miközben az intenzitás a teljesítőképesség kb. 60-70 százaléka körül mozog. Ezek a gyakorlatok ugyanakkor kezdők számára is könnyen elvégezhetőek, maximum másnap fogják érezni az elvégzett munkát, izomláz formájában! :)

Egyébként nagyon örültem annak, hogy a felvétel alatt is ilyen nagy volt az érdeklődők száma, és hogy aki beállt a tornára, végig is csinálta! Ezúton is szeretném megköszönni nekik az aktív részvételt! Ügyesek voltatok! Azoknak viszont, akik ezúttal lemaradtak a közös mozgásról, ajánlom a Facebook oldalamat, ahol minden infót megtaláltok arról, hogy hogyan tornázhattok velem (akár személyesen is), ha szeretnétek.

Címkék: