Válaszd a legnépszerűbb aerobik edzéseket! – 2. rész

Forrás: Bikini Boot Camp | 2014 december 29.

Az előző bejegyzésemben már bemutattam néhány népszerű aerobik edzést, most pedig következik a lista második része.

mile-szilvia-torna-edzés-edzésterv-aerobik-gyakorlat-cosmopolitan

Shape:

Ez egy nagyon különleges óratípus. A termet (ahol az edzés folyik) 40 fokra felfűtik. Mozgás közben – amellyel fejlesztheted a koordinációd, az egyensúlyérzékedet és a hajlékonyságidat is – élvezheted az infraszauna jótékony hatásait: a fogyást és a méregtelenítést.

Step óra:

60 perc alatt egy step lépcső segítségével tanulsz meg egy koreográfiát. Kifejezetten zsírégetô hatású, táncos óra.
Ne félj! A koreográfiát lépésrő lépésre sajátítod el, a mozdulatok pedig fokozatosan épülnek egymásra.

Spinning:

Állóképességet növelő óratípus. Ha te is imádsz nyáron jókat bringázni, télen sem kell megválnod ettől a szórakoztató sporttól, ugyanis ezek a biciklik nagyon speciálisak: akár még a hegymenet élményét is átélheted az edzőteremben. Nagyon tuti, hiszen zenére történik a tekerés. Még a párodat is ráveheted, ugyanis a férfiaknak is ajánlott!

TRX:

Ez is egy funkcionális edzésforma. A különbség a fentiekkel szemben, hogy itt mindvégig egy állványra felfüggesztett heveder a társad, ami segítségével hagyományos gyakorlatokat hajtasz végre, más izmokat is megdolgoztatva. Különösen jól erősíti a test tartóizmait.

Senior torna:

Leginkább 50 év felettiek közkedvelt órája, ami speciális, kondíciójavító torna. Hiszen fontos a fittség és a mozgékonyság megőrzése idősebb korban is! Bátran ajánld szüleidnek, nagyszüleidnek, a rendszeres mozgás uyanis segít a csontritkulás megelőzésében.

Zumba:

Latin dallamokra latin táncos mozdulatok elsajátítása. Tempójának és a folyamatos mozgásnak köszönhetően zsírégető hatással bír.
Itt aztán elsajátíthatsz egy-két lépést a salsa-partira! 😉

És ezeken az óratípusokon kívül akad még jópár! A csoportos óráknak is megvan a varázsa: nem egyedül, hanem egy csoport tagjaként “küzdhetsz” a többiekkel együtt!

Blogleírás

www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja