Állíts össze egy étrendet!

Forrás: Bikini Boot Camp | 2015 január 13.

Diéta közben az a legjobb megoldás, ha te magad készíted el a napi ételeidet. Így biztos lehetsz abban, hogy tényleg olyan természetes és egészséges összetevőkből áll, mint amire számítasz. De mi a helyzet akkor, ha nincs időd vagy nem tartozol a konyhatündérek közé? Most segítek!

mile-szilvia-egészség-étrend-fitnesz-fogyókúra-diéta-cosmopolitan

Elő az internettel, és kutakodjunk!
Hidd el, biztosan találsz rengeteg kedvedre valót az ételkiszállítók közül. :)
Sokszor igyekszem úgy összeállítani a tanítványaim étrendjét, hogy – ha úgy alakul – könnyen tudjanak az interneten keresztül rendelni ételt, amit aztán be is tudnak illeszteni a menüjükbe.
Ezért én is sokszor olvasgattam az egészséges menüsorokat.

Személyes véleményem szerint ezeken az oldalakon érdemes keresgélned, ha szeretnéd megrendelni a diétád egyik, vagy akár mindegyik fogását:

Étkezz fitten!

Ezen az oldalon sportolók, valamint legfőképpen testépítők és fitnesz versenyzők tapasztalatai alapján összeállított különleges menüket találsz.
Napi 5 étkezést szállítanak ki, és heti öt napra érdemes megrendelned, ugyanis a diéta sikere a szénhidrát-ingadoztatás módszerén áll (csökken a keményítőből származó szénhidrát mennyisége). Így a szervezeted nem szokik hozzá az állandó ch-mennyiséghez, és azon lesz, hogy veszítsen testzsírjából.
Az ételeik nagyon változatosak, és szinte minden étkezés tartalmaz fehérjeforrást.
Nekem – sportolónak – ez igen is számít. Én ezt válaszottam! 😉

Súlykontroll

Mindegy, hogy fogyni szeretnél, vagy csak egy egészségesebb életmódra vágysz, ezt a módszert nyugodtan bevetheted!
Ennek az a lényege, hogy minden élelmiszerhez egy úgynevezett súlykontrollindexet (SKI) társított hozzá Alexandra, 1-től 100-ig.
Ez az adott élelmiszer glikémiás indexéből, valamint energia-, zsír- és szénhidráttartalmából számították ki. Ez alapján léteznek alacsony, közepes és magas SI értékű élelmiszerek.
A program három szakaszból áll, és ezekben az SKI határozza meg, hogy mit lehet fogyasztani.

Egészséges finomságok

Szuper keresőprogrammal ellátott oldal, amin kalória-, fehérje-, szénhidrát- és zsírtartalom alapján (gramm) is tudsz keresni harapnivalót. Normál ételek, főzelékek, desszertek és ezek reformváltozatai alapján is tudsz választani, sőt, még vega és nyersanyag akadémia is található a listában.

Ugye most már tényleg nincs kifogás, hogy miért is nem sikerül betartanod az újévi fogadalmad? :)