Eljött a kerti grillpartik ideje!

Forrás: Bikini Boot Camp | 2015 április 28.

A jó idő beköszöntével eljött a kerti grillpartik ideje is, én pedig társasági emberként ki nem maradnék az ilyen jellegű bulikból! A tavasz és a nyár amúgy is a kedvenc évszakjaim közé tartozik, főleg diéta szempontjából.

kerti-grill-parti-cosmopolitan

Még amikor “őrült” diétában voltam a versenyfelkészüléseim miatt, a grillpartikra akkor is elmentem, hiszen tudtam, hogy nem lesz ott sóvárgás a részemről! Valljuk be, amikor te keményen odafigyelsz az étkezéseidre, és valaki a társaságban benyom egy meleg kakaós csigát, összefut a nyál a szádban! Hát még ha több ember falatozik mindig a jóból, minden kívánnivaló falatból! Na, hát ez az az alkalom, amikor könnyen megoldható, hogy ne bűnözz!

Nézd csak, elég ezekre az egyszerű dolgokra odafigyelned:

1. Válassz sovány húst!

Ne a grillezett kolbászt válaszd, ami igen nehéz falat, hanem inkább fogyassz aznap este grillezett pulyka- vagy csirkemellet, esetleg halat, ha akad a társaságban, aki szereti.

2. Krumpli és kenyér helyett jöhetnek a zöldségek!

A grillezett húsok isteniek friss salátával, de akár grillezett zöldségekkel is. Inkább ezeket edd, mint a hízlaló krumplit vagy kenyeret.

3.Desszert

Ne a sütikhez nyúlj! Bár tudom, az a legkézenfekvőbb megoldás, én mégis azt javasolnám neked, hogy vegyél pár szem gyümölcsöt, szeleteld fel és tedd fel a grillrácsra pár perc erejéig, amíg meg nem puhul. Egészséges és kalóriaszegényebb, mint ami a kínálatban szokott lenni egy-egy összejövetel alkalmával!

Csak okosan!;)