A múlt héten Spanyolországban jártam…

Forrás: Bikini Boot Camp | 2015 május 22.

 …ahol egy egész hetet töltöttem. Olvasd el, milyen szuper dolgok történtek velem!

szilvi-ifbb-cosmopolitan

Az elmúlt időszakban IFBB Európa Bajnokságot szerveztek Spanyolországban, amely 5 napos volt, és több mint 1000 versenyző vett rész rajta. Mi, a magyar csapat is szép számban képviseltük hazánkat.

Korábban, mint versenyző izgulhattam itt a saját sorsomért, most pedig mint felkészítő edző a tanítványaimért, de mint nemzetkozi pontozóbíró is részt vettem a versenyen.
Íme a bírói kiskönyvem:

Fitness kategóriában 2 tanítványom indult:

Kata, akinek a koreográfiáját én készítettem, amely 50%-át teszi ki a pontozásnak, junior korosztályban BAJNOK lett, valamint az ABSZOLÚT BAJNOKI címet is megszerezte! Ádám élete első nemzetközi versenyén berobbant, és a dobogó MÁSODIK, ezüst fényes fokán landolt! Testfordulóban és gyakorlatfordulóban is 2. lett.

Fantasztikusak voltak! Itt is gratulálok nekik!

Bikini Fitness

Szilviám szintén élete első nemzetközi versenyén indult bikini fitness kategóriában, amely a legnépszerűbbek közé tartozik: több, mint 40 versenyző állt fent a színpadon. Mindenki remek formával, nagyon komoly testi adottságokkal és rengeteg munkával megedzett “guminyuszi” formával versenyeztek. Bár Szilvi a top15-be nem jutott be, valószínűleg közel ahhoz végezhetett.

Kitartó és kedvvel teli munkával készülünk tovább mindannyian az őszi, Magyarországon megrendezendő IFBB Fitness Világbajnokságra!

Íme egy-két kép a verseny napjáról.

szilvi-ifbb-cosmopolitan

szilvi-ifbb-cosmopolitan

szilvi-ifbb-cosmopolitan

szilvi-ifbb-cosmopolitan

Blogleírás

www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja