Egy fitness modell sikertörténete

Forrás: Bikini Boot Camp | 2015 május 27.

Biztosan látod te is, hogy sokakat készítek fel különböző fitness versenyekre. Azokat a lelkes jelentkezőket, akik megkeresnek engem, hogy szükségük lenne a segítségemre.. Szilvi is így lett a tanítványom: bikini fitness versenyző szeretett volna lenni, és sikerült is neki!

szilvi-szilvifitness-cosmopolitan

Anno nagyon örültem, hogy felkeresett. Kedves, intelligens lány, és alapból csinos testalkattal rendelkezik, nekem csak annyi volt a dolgom, hogy versenyformába hozzam. Sejtettem, hogy a sporthoz való hozzáállásával és a szorgalmával nem lesz baj, mivel már ismertem őt az edzőteremből, de mondtam neki, hogy sok türelmet, alázatot és még annál is több munkát igényel majd a felkészülés. Úgyhogy bele is vágtunk, a sok munka pedig meghozta a várt eredményt. Itt olvashatod, hogyan is élte meg az elmúlt hónapok nehéz, vagy épp mindent feledtető perceit:

„A rózsaszín bikinis képek a verseny előtt, a lila fürdőruhásak pedig most, a májusi versenyeken készültek! A tudatos felkészülést 2014 szeptemberében kezdtem, előtte csak úgy magamtól edzegettem. Közhely, de a nehézségek ellenére tényleg megéri küzdeni. A felkészülésem alatt nem egyszer éreztem úgy, hogy jobb lenne feladni, amikor a több mint 12 hetes versenydiéta alatt már hányingered van a hal szagától, “ölni” tudnál egy kocka csokiért, és szinte sírva markolod meg a súlyokat. Joggal merül fel a gondolat, hogy az egyszerűbb utat választod, és hagyod a fenébe az egészet! Ilyenkor kell erősnek lenni, és végiggondolni, vajon miért is kezdted el!? Iszonyat nehéz, embert próbáló sport ez. Ráadásul költséges, rengeteg lemondással jár, és nap mint nap meg kell küzdened saját magaddal, és sokszor a környezeteddel is… De ha egyszer elhatároztad magad, nem szabad félbehagyni. És a végén, amikor elérted a kitűzött célt, büszkén tekintesz vissza a mögötted hagyott nehéz hónapokra, és arra, hogy kitartottál! Engem is büszkeséggel tölt el, hogy ennyi idő alatt fel tudtam küzdeni magam az Európa Bajnokság színpadára, olyan emberek között állhattam, akik addig példaképek voltak számomra (Kiss Virág, Sabina Plevakova), most pedig versenytársak lettek. Még sokat kell fejlődnöm, ezért még nagyobb erőbedobással fogok dolgozni, és remélem, egyszer én is igazi példakép és motiváció lehetek mások számára!”

szilvi-fitness-cosmopolitan

 

Blogleírás

www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja