Top 3 egészséges nyaralós kaja

Forrás: Bikini Boot Camp | 2015 augusztus 13.

Veled is előfordult már, hogy egész tavasszal a tökéletes bikini alakodért küzdöttél, és amikor végre elérted a nyaraláson egy szempillantás alatt híztad vissza a leadott kilókat? Nem is csoda, hiszen a strandokon rengeteg finomság található, a szállodák éttermeiről nem is beszélve! De megéri a hónapokig tartó edzést egy hét alatt elrontani? Manapság már a világ bármely pontján be tudsz szerezni egészséges, de mégis ínycsiklandó ételeket! Most megmutatom neked, én miket találtam Lignanoban, az egyik legszebb olasz nyaralóvárosban.

nyár-egészséges-étel-cosmopolitan

Íme a top 3 nyaralós finomságom:

1. Kókuszvíz

Az ízesítetlen kókuszvíz egy tiszta folyadék, amely a kókusz belsejében van. Nagyjából olyan, mint egy sportital, ám mégis jobb, ugyanis kevesebb cukrot tartalmaz, kb, 5,4 kcal. Ráadásul ha nyaralás alatt sem szeretnéd kihagyni a sportot az életedből, ajánlom a kókuszvíz fogyasztását, hogy helyrerakd az elektrolitháztartásod! Nem mellesleg az íze is nagyon finom.

2. Gyümölcstál

Nincs olyan hely, ahol ne leheten friss gyümölcsöket vagy gyümölcssalátát kapni. Nyaralás alatt nekem például az ananász-sárgadinnye kombó a kedvencem. Fogyasztd tízóraira a strandon, vagy desszertként ebéd után!

3. Cukormentes fagylalt

 Manapság egyre fontosabb, hogy kaphatóak legyenk cukor-, laktóz- es gluténmentes termékek, hiszen sokan érzékenyek az ilyesmikre. Én szerencsésnek mondhatom magam, ugyanis nem tudok róla hogy lenne bármi allergiám, így amire én oda szoktam figyelni az a cukortartalom. Olaszországban is sikerült ilyen fagyit találnom…bár meg kell mondanom, a fincsi olasz fagyik nagyon hívogattak… Inkább utánaérdeklődtem, van-e cukormentes vagy legalább csökkentett cukortartalmú fagyi a környéken, és találtam is! A kedvencem a csokoládé-mogyoró mix volt. Minden második nap megjutalmaztam magam vele.:)

szilvi-nyaralás-cosmopolitanszilvi-nyaralás-cosmopolitan

Na, ezek után már te sem rögtön a sültkrumplishoz indulsz a strandon, igaz?

Blogleírás

www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja